Back to All Events

Hips don´t lie - master class

22.4 klo 11:00 - 13:00 Hips don´t lie master class on täällä taas!

Käännämme fokuksen kohti lantiota ja reisiä. Jännitys ja stressi kerääntyvät kehoon, ja ne tuntuvat kireinä alueina kehossa – monesti juuri jaloissa ja alaselässä. Kireyksien vapauttaminen voi olla joillekin hyvin intensiivinen kokemus mutta sitäkin rikkaampi. Monesti alaraajojen avausten jälkeen vasta huomaakin, kuinka tukossa sitä on ollut. Fiilis voi olla kuin olisi kasvanut pituutta, askel kevyempi ja ajatuksetkin lentävät paremmin.
Lantion aluetta pidetään elämän tukikohta, jossa monet muut toiminnot yhtyvät (suolisto, virtsarakko, sukupuolielimet etc.) ja se toimii erilaisten tunteiden keskusvarastona, joten siksi on erittäin tärkeää pitää tämä alue hyvässä kunnossa.

Aloitamme harjoituksen virtaavalla vinyasa- joogalla edeten aina hiukan syvemmälle ja syvemmälle jalkojen ja lantion alueen monipuolisiin liikkeisiin. Lopputunnista sinulla on myös mahdollisuus siirtyä lantion alueen liikkuvuutta vaativiin käsitasapainoihin tai vetäytyä yinjoogan avauksin – etenet juuri itseäsi kuunnellen. 

Hinta 25€

Tunnin ohjaa joogaa kymmenen vuoden kokemuksella ohjannut Kirsi Tikka.
Sitovat ilmoittatumiset tikkakirsi@gmail.com
Tunnille mahtuu max. 14 joogaajaa