Back to All Events

Bend but do not break - taaksetaivutus master class

29.4 Bend but do not break klo 10:30 - 12:30

Taaksetaivutukset mielletään monesti haastavina asentoina. Niihin liittyy paljon pelkoja, mikä on täysin luonnollista sillä liikutaan kehonalueilla, jotka useasti ovat jumissa ( lantionalue ja yläselkä ). Alitajuisesti taaksetaivutuksia kaivataan sillä olo taaksetaivutusten jälkeen on puhdistunut, avautunut ja mieli tuntuu kirkkaammalta. Taaksetaivutukset laittavat meidät kohtaamaan itsemme ja säännöllisesti tehtynä lisää rohkeuttamme. 

Fysiologisesti taaksetaivutukset mobilisoivat rankaa, stimuloivat keuhkojen, munuaisten ja sydämen aluetta. Venyttävät kehon etupuolta - lisäten rintarangan ja olkapäiden liikkuvuutta, avaten vatsanaluetta, lonkkia ja reisiä. Vahvistaen kehon takaosaa - selkää, pakaroita ja takareisä sekä voimaannuttaen käsiä. Voimistaen siis koko systeemiä!

Tällä Master Classillä menemme kohti syvempiä taaksetaivutuksia käyttäen apuvälineitä ja parin apua.

Aloitamme aamun hengitysharjoitteilla ja kehoa avaavalla flowjoogalla, josta jatkamme taaksetaivutusosuuteen. Master Class päättyy neutralisoiviin liikkeisiin, kehoa rauhoittaviin hengitysharjoitukseen ja pitkään joogarentoutukseen ( Yoga Nidraan ).
Mikä ihana päivä harjoituksen jälkeen avautuukaan ♥


Hinta 25€ 
Tunnin ohjaa Yoga Basen toinen perustajajäsen Kirsi Tikka, jolla on joogan ohjaamisesta kymmenen vuoden kokemus.
Sitovat ilmoittatumiset tikkakirsi@gmail.com